20190916-Art-Shippers-031_optimized

OVER
ART SHIPPERS

Met 35 jaar ervaring in transport van kunst werken, verppaking, opslag of verzekering van deze diensten is Art Shippers is aan de exclusieve dienst van musea, galerijen, verkoopzalen of verzamelaars wereldwijd.

Art Shippers heft een wereldwijd netwerk van agenten die gespecializeerd zijn in kunstwerken logistiek. Naargelang de bestemming zullen we u een oplossing kunne voorstellen.

Onze ambitie is om een service proactief en foutloos te maken, naar de hoogste discretie en veiligheid.

Onze klein structuur geeft ons de mogelijkheid om een gepersonaliseerd dienst kunnen bieden. Onze klein structuur geeft ons de mogelijkheid om een gepersonaliseerd dienst kunnen bieden. Onze mensen hebben gemiddeld 20 jaar ervaring in dit domein.

ART SHIPPERS

Wat verzamelobjecten, galeries, musea en veilinghuizen gemeen hebben

DIENSTEN

Kunst verladers biedt u een nagel tot nagel service: van de kraam van het werk van zijn steun aan de plaats van vertrek door de ophanging op de plaats van aankomst door alle tussenliggende stadia.

20190916-Art-Shippers-032figma_optimized (1)

Transport

Art Shippers zal uw werken per vlucht, zee of road in volle discretie en veiligheid, op het lorste termijn in groepage of speciaal transport. Aarzel niet om ons een offerte te vragen. We werken alleen maar met onze eigne vrachtwagen, speciaal gebouwd voor het kunstwerk transport voor werken tot 285 cm hoog en met gewichetn van meer dan 4 ton.

Optimized-20190916-Art-Shippers-007

Opslag

We bieden 5.500 m2 opslagruimte exclusief voor kunstwerken, beschermd door verschillende alarmen volgens de INCERT3-standaard, bewakingscamera’s op afstand bewaakt, beveiligingspatrouilles. Al onze oppervlakken zijn natuurlijk verwarmd en geventileerd, maar we hebben ook gebieden onder klimaatbeheersing. We kunnen uw werken opslaan in algemene opslag of in een privébox.

Truck Hotel

Als u een kunstwerktransport bedrijf bent, verwelkomen wij uw vrachtwagens in onze depots voor de nacht in veiligheid

20190916-Art-Shippers-029_optimized

Verpakking en handling

Bescherming van uw meest waardevolle goederen vereist een verpakking die geschikt is voor alle soorten media, formaten, gewichten en breekbaarheid: van eenvoudige verpakking in softpack tot handling kranen voor een sculptuur van 15 ton, wij bieden u altijd een oplossing aangepast aan uw behoeften .

Douane

Douaneformaliteiten

We kunnen uw kunst werken in onze viewing room met airconditioning ophangen en uw klanten op een discrete manier ontvangen. We hebben ook een professionele fotostudio die de grootste kunstwerken kan hosten.

20190916-Art-Shippers-027_optimized

Viewing room en en fotostudio

Art Shippers werkt uitsluitend met Eeckman Art Insurance, een bedrijf gespecialiseerd in de verzekering van kunstwerken We hebben ook een professionele fotostudio die de grootste kunstwerken kan hosten.

EECK-Logo-1

Insurance

Art Shippers werkt uitsluitend met Eeckman Art Insurance, een bedrijf gespecialiseerd in de verzekering van kunstwerken

20190916-Art-Shippers-026

Installatie

Art Shippers stelt teams van professionele installateurs ter beschikking, die u nuttig kunnen adviseren bij de keuzes die u tijdens de installatie moet maken

20190916-Art-Shippers-002

Bonded magazijn

We bieden aan om uw geïmporteerde werken van buiten Europa onder de douane op te slaan, wat betekent dat de btw bij invoer wordt opgeschort zolang uw werken bij ons blijven. Het is zelfs mogelijk om de werken onder het douane-entrepot thuis te verplaatsen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Studio Nicolas Lemmens

De studio Nicolas Lemmens voor conservatie en restauratie van kunstwerken heeft in onze gebouwen een studio van 400 m2. Ongeacht het medium van het werk, de studio heeft een oplossing voor u. m² Ongeacht het medium van het werk, de studio heeft een oplossing voor u. De studio Nicolas Lemmens kan ook op uw verzoek elk conditie rapporten van uw werken maken www.nicolaslemmensstudio.com.

 

 

Post comment