20190916-Art-Shippers-031_optimized

Wie zijn wij?

Na meer dan 35 jaar ervaring in het stockeren, het vervoeren en installeren van kunst werken en het verzekeren van die services, zowel nationaal als internationaal, staat Art Shippers exclusief ten diensten van kunstverzamelaars, musea, kunstgalerijen en veilinghuizen, wereldwijd. 

Art Shippers beschikt eveneens over een wereldwijd netwerk van agentengespecialiseerd in de logistiek van  kunstwerken. Wij voorzien de gepaste oplossing naargelang de bestemming.  

Zo kunnen wij een proactieve en gepersonaliseerde service aanbieden, in de grootste discretie en met de hoogste veiligheid! 

Onze kleine bedrijfsstructuur stelt ons in staat een gepersonaliseerde dienst te kunnen aanbieden.  

Onze personeelsleden beschikken over een ruime ervaring, sommigen hebben al meer dan 20 jaar dienst in deze sector. Wij verkiezen hun ervaring boven uitbreiding. 

ART SHIPPERS

What collectors, galleries, museums and auction houses have in common 

ONZE ALL INCLUSIVE DIENSTEN : van wand tot wand

Artshippers garandeert premium diensten van wand tot wand : vanaf het ogenblik dat we uw kunstwerk van uw wand halen tot het ogenblik van afleveren, het ophangen van uw kunstwerk op de plaats van bestemming, rekening houdend met verpakking, veiligheid, vervoer en verzekeringen. 

20190916-Art-Shippers-032figma_optimized (1)

Transport

Onze  business is het vervoeren van uw kunstwerken, ter land, ter zee of in de lucht met de grootste discretie en dit op een veilige manier en zo spoedig mogelijk, tenzij met een gegroepeerde zending, tenzij met een specifieke dedicated zending. 

Aarzel niet om een bestek aan te vragen. Wij vervoeren enkel met onze eigen voertuigen daar die speciaal zijn uitgerust voor het transport van kunstwerken, dit tot een hoogte van 285 cm en verschillende tonnages. 

Optimized-20190916-Art-Shippers-007

Opslag

Exclusief voor kunstwerkenbieden we 5.500 m2 opslagruimte aanhoogst beveiligd door verschillende alarminstallaties werkend volgens de INCERT3-standaarden, bewakingscameraextern gemonitord, beveiligingspatrouilles. Onze oppervlakken zijn uiteraard verwarmd en geventileerd, sommige zones beschikken dan weer over een aparte airco installatie. We kunnen uw kunstwerken dus steeds veilig opslaan ofwel in onze algemene opslag ruimte of in uw eigen privatieve ruimte.

Truck Hotel

Bent u zelf werkzaam in het vervoer van kunstwerken ? Wij kunnen uw voertuigen veilig onderbrengen in onze magazijnen ’s nachts ! Contacteer ons voor informatie

20190916-Art-Shippers-029_optimized

Verpakking en behandeling 

Om uw meest waardevolle correct te beschermen,
selecteren we de juiste verpakking, perfect geschikt voor verschillende
formaten, gewichten en breekbaarheid: gaande van een eenvoudige verpakking
in softpack tot het besturen van kranen voor uw sculptuur van meerde ton,
steeds bieden wij u de aangepaste oplossing voor uw behoeften.
 

Douane

Douaneformaliteiten

Export of import, ​​tijdelijk of definitief, Art Shippers volgt voor u de juiste douanedocumenten op op een professionele manier. U hoeft zich geen zorgen te maken voor deze formaliteiten.

20190916-Art-Shippers-027_optimized

Viewing room en en fotostudio

We kunnen uw kunstwerken ophangen in onze viewing room uitgerust met airconditioning zodat u daar uw klanten naar eigen goeddunken kunt ontvangen. We hebben ook een professionele fotostudio die geschikt is voor grotere stukken.

EECK-Logo-1

Verzekeringen

Art Shippers werkt uitsluitend met Eeckman Art Insurance, dit bedrijf is gespecialiseerd in het verzekeren van kunstwerken.

20190916-Art-Shippers-026

Installatie

Art Shippers stelt een ploeg van ervaren handelers ter uwer beschikking. Zij kunnen u adviseren voor de installatie van uw kunstwerk dankzij hun ruime ervaring en diverse installaties die zij reeds hebben verricht.

20190916-Art-Shippers-002

Opslag onder douanecontrole 

We raden u aan uw geïmporteerde werken van buiten de EU onder douanecontrole bij ons op te slaan, wat betekent dat de btw bij invoer wordt opgeschort zolang uw stukken bij ons blijven. Het is zelfs mogelijk om de kunstwerken onder douanecontrole naar uw huis te verplaatsen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Studio Nicolas Lemmens

De ‘Studio Nicolas Lemmens’, voor de conservatie en restauratie van kunstwerken, beschikt over een studio van 400m2 in onze gebouwen. De studio bied, welk ook de dimensie van uw kunstwerk is, de mogelijkheid om uw kunst te restaureren of te evalueren.
www.nicolaslemmensstudio.com.

 

 

Post comment